Behandlingsmetoder

Behandlingsmetoder
MuskelKlinikkens behandling er den samme om der er tale om akutte eller kroniske skader på muskelvæv, seneskader eller ledbånd.

Hver behandling tager omkring 45 min. og gentages mellem 3 til 5 gange med 1 til 2 dages mellemrum. Derudover planlægges genoptræning af det skadet område. Genoptræning er meget vigtigt i relation til et optimalt resultat.

Kombinations Behandling A
Laserterapi / Akupunktur / Akupressur
Kombinations Behandling B
Laser behandling /Akupunktur / Elektroterapi
Kombinations Behandling C
Laserbehandling / Elektroterapi
Kombinations Behandling D
Dybde varme / Elektroterapi
Triggerpunkt Massage
Triggerpunkt Massage
Vejning / fedt % / kropsfedt
Vejning / fedt % / kropsfedt
Samtaleterapi
Samtaleterapi
Professionel genoptræning
Genoptræning med professionel personlig træner samt personligt program

Behandlingen starter med at lokalisere det skadede område som vi kalder for et “trigger” punkt. Triggerpunktet anses som udsprings punktet for smerten.

I relation til en vævs skade opstår der en væske ophobning som er med til at frembringe en spændings tilstand i musklen og de omkring liggende muskler.

Derudover opstår der også spændings tilstande i andre muskelområder da kroppen forsøger at kompensere og aflaste det skadede område. Derfor benyttes først ganske blidt akupressur på muskelens udspring og til hæftning for at løsne op for denne spændingens tilstand og dernæst foretages også en kontrolleret udstrækning.

Det næste som bevirker en smerte tilstand er det faktum at væsken i musklen danner et tryk på de nærliggende nerver og derfor benyttes dybde varme til at få blod gennemstrømningen i musklen i gang igen.

Det skadet væv (muskelfiber som er skadet) skal nu genopbygges og dette hjælper vi med ved at tilføre laser lys som helt på celleplan tilfører de omtalte muskelfibre energi og hjælper kroppens egen healings proces på en hel unik måde.

Online booking

Bestil din tid hos os med det samme, nemt og bekvemt med vores sikret online booking system.

Book akut tid

Online tidsbestillingDato / tid

Bestil din tid nu hurtigt, nemt og bekvemt med vores online booking system. Klik her for at komme igang.