Fysioterapi

Fysioterapi
Fysioterapi udføres af fysioterapeuter og er en effektiv og god behandlingsform i forhold til genoptræning og særligt efter operation og indlæggelse.

Der er sket rigtigt meget på den manuelle behandler front og i dag tilbyder MuskelKlinikken en hel unik kombinations behandling hvor fysioterapi ikke indgår som en del af behandlingen.

Recovery Therapy™

Denne unikke teknik er et uundværligt redskab til at behandle de fleste problemer i bevægeapparatet.

Recovery Therapy™ er en specielt udviklet behandling, hvor man med zoneterapi, akupressur samt manipulation af de store muskelgrupper i kroppen, hurtigt og effektivt kurerer skader, hvor andre giver op.

En behandling som har hjulpet utallige sportsfolk i Danmark og masser af mennesker, som blot har fået en forstuvning, forstrækning eller har fået et hold i ryggen efter en forkert bevægelse eller arbejdsstilling.

Behandlingen har som omtalt flere behandlings teknikker:
Laserbehandling
Dybde varme
Kropsterapi
Øreakupunktur
Elektroterapi
Optimal smerte akupunktur
Ledmanipulation/mobilisering

Som grundlag for en effektiv og succesfuld behandling og resultat lægges der altid stor vægt på baggrund og analyse af problemstillingen. Du er derfor altid sikker på at modtage den bedst mulige behandling.

De fleste af vores klienter har været igennem et langvarigt forløb hos fysioterapeuter samt kiropraktor, uden resultat. Derfor har MuskelKlinikken specialiseret sig i behandling af kroniske og akutte smerter i sener – led og muskler.

MuskelKlinikken modtager ikke offentlig støtte eller tilskud. Derfor er MuskelKlinikken udelukkende afhængig af de gode resultater, som leveres til vores klienter.

Har du spørgsmål til behandlingen er du altid velkommen til at kontakte klinikken på tlf. 70 70 28 18 mellem kl. 8.00 og 16.00.

Online booking

Bestil din tid hos os med det samme, nemt og bekvemt med vores sikret online booking system.

Book akut tid

Online tidsbestillingDato / tid

Bestil din tid nu hurtigt, nemt og bekvemt med vores online booking system. Klik her for at komme igang.