Kropsterapi - forbindelsen mellem krop og sind

Kropsterapi Hvorfor vender din skade tilbage igen og igen?
Hvorfor bliver man overhovedet skadet?

Kom din skade til livs en gang for alle …

Her i MuskelKlinikken tager vi udgangspunkt i hele mennesket – dvs. at krop og sind er uløseligt forbundet.

Behandlingen i klinikken kan deles op i to lige vigtige dele. Dels er der den muskulære behandling, som består af flere forskellige manuelle teknikker samt laser- og elektroterapi og dernæst kommer den psykologiske del – dvs. sindet.

Det er her kropsterapi kommer ind i billedet. Nogle skader kommer f.eks.i en fodboldkamp, hvor man er blevet skadet. Her kræves ikke den store indsats via kropsterapi.

Men der hvor kropsterapi virkelig kommer til sin ret er, når vi snakker om livsstils valg. Valget om ikke at lytte til de signaler, som kroppen måske i årevis er kommet med, der resulterer i skader i kroppen.

Et eks.: En klient kommer i klinikken med en årelang skade i øvre ryg. Klienten er ansat som kontor medarbejder og har arbejdet foran en computer i over 25 år. Muskelvævet er med tiden blevet slidt og overbelastet igen og igen.

Klienten oplyser at hun allerede for år tilbage havde på fornemmelsen, at hun måske skulle få nogle andre arbejdsopgaver, for hun kunne allerede dengang mærke, at det ikke var godt for hende.

Kropsterapien handler netop om at blive mere bevidst om de signaler som kroppen kommer med!

Klienten vil i dette tilfælde få gavn og glæde af Recovery Therapy™, som tager toppen af hendes smerter i øvre ryg, men endnu bedre ville det være, at hun fik nye arbejdsopgaver, hvor hun bruger sin krop på en ny og bedre måde.

I dette tilfælde var klienten godt klar over at noget måtte gøres, men rigtige mange af os, har ikke den kontakt til vores krop som der kræves for at finde ud af hvad problemet egentligt er!

Man kunne sige, at hvis du gør hvad du altid har gjort, får du de resultater, du altid har fået.

Din krop kommunikerer via smerte. Det er dens måde at fortælle dig at noget skal ændres på og kræver din opmærksomhed. Det hjælper ikke blot at behandle symptomer – det er langt mere effektivt også at behandle årsagen til problemet.

Kroppen kan aflæses ligesom en bog. Den gemmer på alle oplevelser og minder, som igen er bygget op af de valg som du træffer hver dag.

Konceptet om krop-sind-forbindelsen er rimelig velkendt i dag og vi begynder bedre at forstå, at sygdomme og skader er en kombination af forskellige faktorer, således at uløste følelser og begivenheder med stærke tilknyttede følelser gemmes i vores krop og blokerer de energi kanaler, som er grundlaget for vores sundhed.

Dette kunne være en af grundene til at latter anses som et af de mest effektive metoder til at helbrede sygdom. Latter er kendt for at frigive de samme kemikalier i hjernen, der frigives ved morfin som en naturlig opiat, der hjælper til at stoppe smerten.

Er du klient i klinikken vil du få tilbudt kropsterapi også såfremt det skønnes at være til gavn for din ophealing.

Du er velkommen til at ringe til en af vores profesionelle terapeuter allerede idag på tlf. 70 70 28 18 for en uforpligtende samtale om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Se også:
»
Laserterapi
» Recovery Therapy™

Online booking

Bestil din tid hos os med det samme, nemt og bekvemt med vores sikret online booking system.

Book akut tid

Online tidsbestillingDato / tid

Bestil din tid nu hurtigt, nemt og bekvemt med vores online booking system. Klik her for at komme igang.