Emilie på vej til EM

Emilie Mogensen

Mit navn er Emilie Mogensen, jeg er 20 år gammel. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var 1 år, hvilket skyldes både min mor og far er tidligere gymnaster og trænere.

Jeg har gennem tiden vundet både junior og senior DM. I internationale konkurrencer har jeg vundet sølv ved junior NM i 2012 og 2014. Derudover jeg har deltaget ved Europamesterskaberne i både 2014, 2016 og igen til efteråret 2018. I 2014 og 2016 blev til bronze med seniordamelandsholdet.

Igen i år er jeg på seniordamelandsholdet og vi har et mål om at blive i top 3 igen ved dette års EM. Vi har nemlig skarp konkurrence fra spændstige svenskere og islændinge.

Fra august af mødes vi (landsholdet) hver anden weekend forskellige steder i landet for træne frem mod EM i uge 42. Vi har en testkonkurrence d. 29. September på Ollerup Højskole, efter testkonkurrencen vil det endelige hold blive stillet.

Emilie har vundet både junior og senior DM

Det at være skadesfri har en kæmpe betydning for den kommende periode, da en skade kan betyde, at du ikke får muligheden for at stå på gulvet til EM i Portugal i uge 42.

Mit samarbejde med Muskelklinikken er derfor uvurderligt, da dette giver tryghed ved eventuelle skader. Skader er nemlig en del af dagligdagen, når man dyrker gymnastik på eliteplan.

Det er derfor vigtigt med en god behandler, hvis overbelastninger, forstuvninger mm. opstår!

MuskelKlinikken - Få kroppen på toppen!

Online booking

Bestil din tid hos os med det samme, nemt og bekvemt med vores sikret online booking system.

Book akut tid

Online tidsbestillingDato / tid

Bestil din tid nu hurtigt, nemt og bekvemt med vores online booking system. Klik her for at komme igang.