Recovery Therapy™

Her i MuskelKlinikken kalder vi vores primær behandlingsform for Recovery Therapy™. Der er her tale om en alternativ kombinations behandlingsform, hvor flere behandlingsteknikker indgår.

Vi vil her give et overblik over de forskellige alternative teknikker som indgår i behandlingen.

Denne unikke teknik er et uundværligt redskab til at behandle de fleste problemer i bevægeapparatet.

Recovery TherapyTM er en specielt udviklet behandling, hvor man med Laser behandling, akupressur, akupunktur, hurtigt og effektivt behandler skader, hvor andre giver op.

En behandling som har hjulpet utallige sportsfolk i Danmark og masser af mennesker, som blot har fået en forstuvning, forstrækning eller har fået et hold i ryggen efter en forkert bevægelse eller arbejdsstilling.
Vi har igennem mange år specialiseret os i smertebehandling og smertelindring uden medicin.

Behandlingen har som omtalt flere behandlings teknikker:

h

Som grundlag for en effektiv og succesfuld behandling og resultat lægges der altid stor vægt på baggrund og analysen af problemstillingen. Du er derfor altid sikker på at modtage det bedst mulige behandling.

MuskelKlinikken modtager ikke offentlige støtte eller tilskud. Derfor er MuskelKlinikken udelukkende afhængig af de gode resultater som leveres til vores klienter.

MuskelKlinikken har derfor specialiseret sig i behandling af kroniske og akutte smerter i sener – led samt muskler.

De fleste af vores klienter har været igennem et langvarigt forløb hos fysioterapeuter samt kiropraktor, uden resultat.

Om behandlingen

MuskelKlinikken er en speciel klinik for behandling af smerter ved sene-, led- og muskelskader. Om skaden er opstået på arbejde, i fritiden eller igennem sport, så er der hjælp at hente.

Vi kan hjælpe dig med bl.a. følgende problemer:

Vi har via hjemmesiden forsøgt at give dig et indblik i de forskellige behandlingsmetoder vi bruger samt de evt. resultater som kan opnås via LLLT (Low-Level Laser Therapy) alene samt i kombination med en del andre manuelle teknikker.

Lidt om forventninger

Rigtigt mange som kommer til klinikken har allerede været igennem et lang-varigt forløb. Først hos egen læge, så videre igennem sundhedssystemet, men uden et tilfredstillende resultat. Derfor er tålmodigheden oftest kort og de positive resultater skal helst ikke lade vente på sig.

Men lad det være sagt med det samme, at MuskelKlinikken udfører IKKE mirakler! Derimod igennem en meget målrettet indsats sammen med klienten, opnår vi rigtig mange gode resultater i form af vores unikke Recovery Therapy™.

TIP: Er der tale om kroniske tilstande må du påregne et forløb i klinikken på minimum 10 behandlinger og er der tale om lette skader (så som nakke hold osv.), så klares dette normalt på ca. 3-5 behandlinger.

Du kan læse mere om hvordan behandlingen foregår under Behandlingsmetoder.

MuskelKlinikken har specialiseret sig i bl.a. laser behandling udelukkende med LLLT – Low Level Laser Therapy – og råder over både et af Danmarks bedste laserudstyr som inkluderer:

Laserterapi - LTTT

Hvad er LLLT Laserbehandling?

Behandling med laserlys er overførsel af koncerteret energi til cellerne. Cellerne udnytter energi fra laserlyset og derved fremmes kroppens naturlige healings proces. Derved øges immunforsvaret og blodgennemstrømningen i skades-området.

Laserterapi er en smertefri behandling og eventuelle bivirkninger er begrænset til behandlingsreaktioner som en murren og smule uro i området.

Laserlysets virkning kan opdeles i 4 punkter:

1. Betændelseshæmmende virkning
2. Direkte smertehæmmende virkning
3. Øget frigivelse af forskellige byggematerialer fra cellerne
4. Frigørelse af affaldsstoffer fra cellerne

Dette medfører en styrkelse af immunforsvaret, bedre cellefunktioner og dermed kroppens naturlige evne til hurtigere og mere effektivt at hele ved skader på muskulaturen.

h

Alle skader på bevægeapperatet kan behandles, f.eks skader på:

Laserbehandling som er anti-inflamatorisk, øger omsætninger af cellereparationsprocesser og er en utrolig effektiv måde at reducere smerter og fremskynde helbredelsesprocessen.

MuskelKlinikken råder i dag over laserudstyr med den største laser kapacitet både med hensyn til laser effekt samt belysningsområde.

Laserbehandling indgår som en fast del af MuskelKlinikkens behandlinger som er en kombinations behandling mellem laser – dybde varme –elektroterapi samt endnu flere teknikker og metoder.