Om behandling

Alt om behandling
MuskelKlinikken er en speciel klinik for behandling af smerter ved sene-, led- og muskelskader. Om skaden er opstået på arbejde, i fritiden eller igennem sport, så er der hjælp at hente.

Vi kan hjælpe dig med bl.a. følgende problemer:
Muskel- og led skader, infiltrationer
Gamle skader
Inflammationer
Smerter
Akutte skader som forstuvning eller forvridning

Vi har via hjemmesiden forsøgt at give dig et indblik i de forskellige behandlingsmetoder vi bruger samt de evt. resultater som kan opnås via LLLT (Low-Level Laser Therapy) alene samt i kombination med en del andre manuelle teknikker.

Lidt om forventninger …

Rigtigt mange som kommer til klinikken har allerede været igennem et lang-varigt forløb. Først hos egen læge, så videre igennem sundhedssystemet, men uden et tilfredstillende resultat. Derfor er tålmodigheden oftest kort og de positive resultater skal helst ikke lade vente på sig.

Men lad det være sagt med det samme, at MuskelKlinikken udfører IKKE mirakler! Derimod igennem en meget målrettet indsats sammen med klienten, opnår vi rigtig mange gode resultater i form af vores unikke Recovery Therapy™.

TIP: Er der tale om kroniske tilstande må du påregne et forløb i klinikken på minimum 10 behandlinger og er der tale om lette skader (så som nakke hold osv.), så klares dette normalt på ca. 3-5 behandlinger.

Du kan læse mere om hvordan behandlingen foregår under Behandlingsmetoder.

MuskelKlinikken har specialiseret sig i bl.a. laser behandling udelukkende med LLLT – Low Level Laser Therapy – og råder over både et af Danmarks bedste laserudstyr som inkluderer:

Skinlaser 2000™ system
Skinlaser 5000™ system
L3000 Laser
L6000 Laser
Elektroterapi

Online booking

Bestil din tid hos os med det samme, nemt og bekvemt med vores sikret online booking system.

Book akut tid

Online tidsbestillingDato / tid

Bestil din tid nu hurtigt, nemt og bekvemt med vores online booking system. Klik her for at komme igang.