Myofasciale triggerpunkter

Myofasciale triggerpunkter er et net af hypersensitive og ømme punkter, der ligger i kroppens spændte muskelfibre og er en meget udbredt årsag til smerter udløst fra bevægeapparatet.

Forståelsen af, hvad triggerpunkter er, er kun delvist kortlagt, men det er alment accepteret, at et triggerpunkt er et område i tværstribet skeletmuskulatur, der efter et traume forbliver patologisk i lang tid og kan forårsage smerter og bevægeindskrænkning samt stor ubehag.

Behandling af disse punkter er usædvanlig effektivt og hos MuskelKlinikken indgår triggerpunkts behandling som en fast del af vores kombinations behandling Recovery Therapy™, som er et unikt og uundværligt redskab til at behandle de fleste problemer i bevægeapparatet.

Recovery Therapy™ er en specielt udviklet behandling, hvor man med zoneterapi, akupressur samt manipulation af de store muskelgrupper i kroppen, hurtigt og effektivt kurerer skader, hvor andre giver op.

En behandling som har hjulpet utallige sportsfolk i Danmark og masser af mennesker, som blot har fået en forstuvning, forstrækning eller har fået et hold i ryggen efter en forkert bevægelse eller arbejdsstilling.

Behandlingen har som omtalt flere behandlings teknikker:

Som grundlag for en effektiv og succesfuld behandling og resultat lægges der altid stor vægt på baggrund og analysen af problemstillingen. Du er derfor altid sikker på at modtage det bedst mulige behandling.

Ønsker du mere information er du velkommen til at kontakte os på 53 63 21 31

MuskelKlinikken afholder også kurser i triggerpunkts behandling er du interesseret i dette kan du kontakte klinikken pr. mail eller på tlf. 53 63 21 31.