Privat undervisning

Mangler du lige den sidste hjælp til at få dine behandlinger endnu mere effektive? – Så kan privat undervisning være løsningen!

Undervisningen foregår normalt her i klinikken, men kan også planlægges hos dig. Du vælger selv hvilke emner vi skal gennemgå. Det kan f.eks. være:

  • Recovery Therapy™
  • Laser behandlinger
  • Elektroterapi
  • Ultralyds behandling
  • Laser teori, akupunktur punkt lokalitioner, behandlingsstrategi, stikteknik m.m.

Valget er dit

Har du klienter du vil behandle under min supervision, er det også en mulighed.

Privat undervisning er som udgangspunkt 1 til 1 = dig og mig. Er I to behandlere som ønsker at få undervisning samtidig kan det også lade sig gøre.

Undervisningen løber over 4 til 5 timer (1 person) eller 5 timer (2 personer). Jeg underviser alle ugens dage.

Efter endt undervisning modtager du et diplom, hvor det underviste antal lektioner fremgår.

Hvornår:
Vi aftaler dato og tid efter din henvendelse.

Indhold:
Pensum bygges op omkring dine/jeres ønsker. Du bestemmer hvilke emner vi gennemgår på dagen. Dog med det forbehold, at det er emner du allerede har bedt om at blive undervist i.

Varighed:
Privat undervisningen afholdes på en hverdag og varer 4 timer (5 timer, hvis I er 2 personer). 4-5 timer hvor al fokus er rettet mod dig og dine behov som behandler.

Priser:
Pris for 1 person: Kr. 5.900,-
Pris for 2 personer: Kr. 8.900,-

Indbetales til:
Nordea, Reg nr. 0525 Konto nr. 0000256103

Moms:
Dette private kursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at, uddanne hver enkelt kursist i behandlings terapi. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).

Om kurserne hos MuskeKlinikken

Undervisning foregår i trygge og rolige rammer, hvor der er plads til alle, som er interesseret i at lære mere om hvordan vi bedst passer på kroppen på en nænsom og effektiv måde samt udvikler en række redskaber til hjælp for opnåelse af optimal balance.

Alle kurser foregår i vores eget undervisninglokale i Karlslunde, hvor du vil igennem teori og masser af praktiske øvelser blive vejledt individuelt for at opnå de bedste resultater.

Kurser 2023/24

De nye datoer for individuelle kurserne i 2023/24 kommer snart.