Henrik Madsen - manuel behandler

Ny medarbejder i klinikken

Det er med stor glæde vi kan præsentere vores nye medarbejder Henrik Madsen som vores nye manuel behandler. Læs mere om Henrik nedenfor: Jeg er Henrik Madsen, 37år og manuel behandler i Muskelklinikken. Som tidligere professionel fodboldspiller gennem 18år har sporten fyldt det meste af mit liv. I sommeren 2019 […] Læs mere »

Covid-19 Retningslinjer

Covid-19 Retningslinjer

Vedr. Covid-19 og behandling i Muskelklinikken Vi skal hermed redegøre for klinikkens beredskab og retningslinjer i forbindelse med vores klientarbejde. Der er intet der er vigtigere end vores klienter og behandlers sundhed og sikkerhed. Vi benytter derfor godkendt mundbind og andre værnemidler til alle vores behandlinger. Bemærk venligst, at man […] Læs mere »

Officielt Udtagelse og Opslag fra TeamGym Greve

Officielt Udtagelse og Opslag fra TeamGym Greve

Vi var alle enige om til DM, at vi ikke havde kunne præstere uden klinikkens behandlinger. Så vi siger alle sammen tak. Ny dansk rekord NM udtagelse DM sølvmedaljer. Ved det store anlagte DM i TeamGym finale stævne i Brøndbyhallen med over 3000 tilskuere viste senior damerne fra TeamGym Greve […] Læs mere »

Emilie Mogensen

Emilie på vej til EM

Mit navn er Emilie Mogensen, jeg er 20 år gammel. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var 1 år, hvilket skyldes både min mor og far er tidligere gymnaster og trænere. Jeg har gennem tiden vundet både junior og senior DM. I internationale konkurrencer har jeg vundet sølv ved junior […] Læs mere »