Referencer / klient kommentarer

TestimonialVerdensklasse behandling. Noget inflammation i begge fodrodsknogler, som en anden fysioterapeut havde fejlbehandlet, blev løst efter 3 behandlinger af kongen af skadesbehandlinger, Brian Bayer. Så efter 4 måneder, hvor jeg har “gået på en skarp sten” er jeg nu fit for fight efter mindre end 2 uger hos #Muskelklinikken. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Søren
TestimonialHej Brian, Jeg var til behandling for karpatunnel lokalt i håndleddet i juni/juli. Jeg har ikke haft smerter eller sovende fingre efter behandlingerne. Det har været en dejlig befrielse. Ingen tvivl om, at laserbehandlingerne virkede. Så fik egen læge mig dog til en nervehastighedsundersøgelse som provokerede tingene medio oktober. Det kunne jeg godt have undværet, for jeg havde det jo fint – men knap så fint har det været siden undersøgelsen. Jeg ved godt hvor jeg skal henvende mig, hvis det bliver slemt igen – det bliver hos jer. Muskelklinikken får 5 stjerner herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Bedste hilsner, Jannie
TestimonialMin søn blev behandlet for en bristet fedtpuden på den ene fod og en Morbus Server på den anden. 8 behandlinger over 4 uger og han var total smertefri og kunne træne fuldt ud med igen.
– Casper
TestimonialJeg har fået en række behandlinger hos Muskelkliniken mod hælsporer og det har været en super god oplevelse. Helt klart anbefale det til andre.
– Martin
TestimonialJeg vil rigtig gerne fortælle om min oplevelse hos Brian. Det hele startede med at jeg fik en fibersprængning i min højre skulder, jeg fik Muskelklinikken anbefalet af en god ven, og Wauw hvor er det vildt hvad Brian kan udfører af behandling, jeg fik rådgivning til genoptræning og løbende blev det bedre og bedre sammen med behandlingen. Hvis man vil hurtigt tilbage men ikke så hurtigt at skaden springer op igen, så skal man klart bruge Muskelklinikken. Brian du skal have en kæmpe tak for behandling og super rådgivning uden dig var jeg ikke nået her til med min skulder som var 100% ude af drift.
– Henrik
TestimonialHavde haft mange smerter i nakken da jeg har nogle forsnævringer og nerver i klemme, og smerterne gik fra nakken bag skulderblade under armen og ud til sovende fingre….. og var ved at opgive alt. Fik så mange smertestillende piller at mit levertal steg til det dobbelte….. Men efter 2-3 behandling begyndte det at blive bedre og jeg begyndte at arbejde igen og forsatte med 2 behandlinger om ugen og fik 13 behandlinger – og det er bare de bedste penge jeg nogensinde har givet ud. Har stadig lidt træthed og ømhed i nakken men ellers uden smerter her 14 dage efter behandlingen er stoppet. Kan klart anbefale Brian Bayer på Muskelklinikken …og Tak fordi du var så ærlig at sige, at hvis der ikke var lidt bedring efter 3 behandlinger var det ikke sikkert du kunne hjælpe mig. Du var min redning og tak for din gode behandling og at du fandt de rigtige steder og kommer helt sikkert igen hvis jeg får problemer igen.
– Susanne
TestimonialIgennem mange år har jeg haft problemer med min nakke, hovedepine, spændinger og svimmelhed, som har ført til indtag af alt for mange smertestillende piller… Jeg var været igennem scanninger, fysioterapi, massør, træning mm. INTET resultat, kun en tiltagende smerte i takt med årene er gået. – Efter to behandlinger hos muskelklinikken kunne jeg mærke en markant forskel… Jeg har nu fået 5/6 behandlinger og kan nu konstatere at smerterne er forsvundet. Fortsætter med træning og løbende behandler her i fremtiden. Kan varmt anbefales.
– Frank
Emilie MogensenTestimonialVi var alle enige om til DM, at vi ikke havde kunne præstere uden klinikkens behandlinger. Så vi siger alle sammen tak. Ny dansk rekord NM udtagelse DM sølvmedaljer. Ved det store anlagte DM i TeamGym finale stævne i Brøndbyhallen med over 3000 tilskuere viste senior damerne fra TeamGym Greve at de er på vej helt mod toppen. Teamet omkring seniordamerne i Greve er godt tilfredse med resultatet ud fra, at flere af gymnasterne på holdet blev skadet ved en forbundskonkurrence kun 14 dage forud for DM finalen, hvorfor der for flere af gymnasterne var bekymring om de overhovedet ville blive klar til DM finalen. Hvilket kun lykkedes takket være den store hjælp Muskelklinikken – specialklinik i Karlslunde ydede gymnaster fra Greve.
– TeamGym Greve
Emilie MogensenTestimonialJeg er elite springgymnast, hvilket har resulteret i mange skader. Muskelklinikken har uden undtagelse hjulpet mig tilbage hver eneste gang! Stor ros og kæmpe anbefaling herfra!
– Emilie Mogensen
TestimonialDanmarks mesterskaberneSofie og jeg vil lige sige tak for din hjælp med Sofie’s sidste skade. Hun blev helt klar til DM for hold i går og lavede en præstation der var helt i top. Så pigerne fik Danmarks mesterskaberne med hjem til Gymteam. Endnu engang tak for din store hjælp.
– Hilsner Sofie og Rikke
TestimonialEmilie og Nicolai DM Latin 2015Uden jeres hjælp var Emilie (og Nicolai) ikke havnet øverst på skamlen.
Tusind tak fordi I pressede os ind.
– Winnie
TestimonialEfter at have gået med en kæmpe bule på venstre skulder, og i frustration havde været forbi en kineser der smed kopper på ryggen af mig, og en fysioterapeut, må jeg erkende at jeg efter kun 4 behandlinger med laser, mærkede en kæmpe lindring. Problemet er væk, og jeg er mere bevidst omkring, hvad der virker. Som behandleren sagde… “Kom i bedre tid næste gang, så er det hurtigere væk”, så det er hvad jeg har skrevet bag øret næste gang. Alt i alt en perfekt behandling. Nemt onlinesystem, fin velkomst, god tid til at snakke om sine problemer og vigtigst af alt ACTION! Jeg kan i hvert fald ikke sige jeg ikke har fået hjælp!
– Lars-Bo Sølvquist, Valby
TestimonialKære Brian og Niels – Blot en lille hilsen fra en glad og smertefri klient. Jeg var i forsommeren i behandling for en sej “hælespore”. Jeg tog på sommerferie i starten af juni og talte med Niels om at komme til en opfølgende behandling. Det har ikke været nødvendigt idet mine smerter er forsvundet. Jeg vil sige tak til jer for ekstrem god og professionel behandling og vil til hver en tid anbefale jer til andre. Og ikke mindst selv komme igen hvis og såfremt noget skal behandles.
– Kærlige hilsner Susan
TestimonialKære Brian. Jeg vil på det varmeste anbefale til alle der lider af ledsmerter at kontakte dig og komme i behandling. Du har gjort det som lægerne havde opgivet så Wannisa har fået sin førlighed tilbage og igen kan leve et relativ normalt liv uden smertehelvede. 1000 tak for hjælpen.
– Wannisa og Kristian
TestimonialFantastiske resultater i mine ankler. Skal prøves.
– Rene Hvistendahl
TestimonialSuper behandling .. Det virker på mine smerter og har øget min livskvalitet .. Kan varmt anbefale MuskelKlinikken. – Dorte Hansen
TestimonialTil jer der har smerter, så kan jeg kun anbefale Brian Bayer på Muskelklinikken. Han har været min redningsmand og en super ven i mit lange løb jeg har været igennem fordi da jeg startede var hele mit bentøj en stor smerte. På piller hverdag og søvnløse nætter fyldt med smerter i mine ben-knæ-hofter-ryg-ankler-osv. Fremover tror jeg, at jeg tager en behandling i ny og næ så bentøjet er trimmet resten af livet. Brian du er en super ven. Tak for alt du har gjort for mig i de 2 år vi har haft og kæmpet sammen og ikke mindst da du lånte udstyr til mig til hjemmebrug og din godhed et bekendtskab som rækker langt ud i fremtiden og resten af mit liv. Et sådant menneske kan ikke beskrives men skal opleves.
– Nick Sander

TestimonialJeg gik ellers ud fra at jeg havde prøvet laser via min fysioterapeut, men jeg skulle blive meget klogere… Jeg ankom til MuskelKlinikken da jeg i næsten to år havde gået med en skade i mit ene ben. Jeg mødte en usædvanlig dygtig behandler, som gav mig 4 Recovery Therapy™ behandlinger – som også indeholder laser – og jeg må indrømme, at det professionelle udstyr som MuskelKlinikken råder over, hvad angår laser, er både imponerende og utrolig effektiv. Jeg er nu rask og glad og det kan jeg takke MuskelKlinikken for. Jeg er meget taknemmelig og vil gerne anbefale MuskelKlinikken til alle som lider af smerte eller fysiologiske skavanker.
– Bjørn, Hellerup

TestimonialHurtigt, nemt og effektivt! Jeg havde fået en fibersprængning i den øverste del af mit ene lår. Den var så stor som en tennisbold. Min læge sagde: “Den kommer til at tage tid. Den kan vi ikke gøre noget ved, den må bare hele af sig selv! Du skal nok regne med, at du må humpe rundt med den i de næste ca. 4 måneder, før du er helt klar igen.” Men jeg havde nogle gode venner som sagde: “Du skal bare tage ned til Brian på MuskelKlinikken, og få noget laserbehandling!” Det gjorde jeg så. Jeg ringede om formiddagen og Brian fandt en tid til mig om eftermiddagen. Nogle få timer senere, lå jeg under laserlampen. Hurtigt og smidigt. Allerede efter den første behandling, kunne jeg mærke en betydelig forskel. Jeg fik 6 behandlinger over 3 uger, så var min “tennisbold” forsvundet og jeg kunne gå helt normalt igen. Brian er en meget vidende og kompetent behandler! At han så også er et sødt og rart menneske, med en god jordforbindelse, gør jo kun det hele meget bedre! Så nu er det mig der siger til alle der har problemer som mine: “Du skal bare tage ned til Brian på MuskelKlinikken, og få noget behandling!” Hvor svært kan det være?!
– Aksel, Amager

TestimonialHej Brian, tak for hjælpen! Efter at have døjet med en hælspore/svangsenebetændelse i næsten et år, prøvede jeg som sidste udvej MuskelKlinikken. Efter 6 behandlinger havde det hjulpet moderat, Brian syntes ikke det gik hurtigt nok, så jeg fik lov til at låne en laser med hjem – Det hjalp! Jeg glæder mig til at komme ud at løbe igen. En mere kompetent og engageret behandler skal man lede længe efter. Som Brian sagde til mig “Don’t ever give up”.
– Morten, Greve

TestimonialHold da op! Effektivt! – Jeg har været igennem utallige undersøgelser og modtaget behandling selv i en smerte klinik og intet hjælp. Jeg havde stort set givet op, da jeg finder MuskelKlinikken og ringer og fik en snak med en meget sød og jordnær smerte behandler. Da jeg kom til klinikken vidste det sig at det var en inflammation, som jeg fik behandling for igennem 8 gange. Derefter var jeg hel smertefri og jeg har kunne genoptage mit arbejde. Af hele mit hjerte tak fra mig og min familie.
– Martin, Amager

Testimonial1000 tak for hjælpen. Jeg dyrker sport på eliteplan og kom til skade i forbindelse hermed. Jeg kontaktet MuskelKlinikken og fik en akut tid samme dag, da jeg ellers havde forsøgt fysioterapi i flere måneder uden at det hjalp. Jeg mødte en ufattelig dygtigt behandler i MuskelKlinikken og efter kun 6 behandler er jeg tilbage til min sport igen. Jeg vil godt takke mange gang for en meget effektiv og kompetent behandling og jeg vil anbefale enhver at få behandling i klinikken. Jeg har været i rigtigt gode hænder.
– Louise, Ballerup

TestimonialTak for en hurtig og god behandling. Jeg havde haft problemer med min ene skulder over et stykke tid, kunne ikke sidde på min cykel i længere tid. Allerede efter en halv times cykling begyndte den at gøre ondt og fik min arm/fingre til at sove. Efter 3 laser behandlinger kunne jeg igen sidde 90-120 min. uden problemer. Jeg var meget overrasket over hvor hurtigt og effektiv behandlingen var. Det er bare super kanon lækkert! Mange tak for hjælpen.
– Michael, Solrød

TestimonialJeg vil godt takke for en rigtig god behandling af min knæskade. Jeg har ikke før oplevet så professionel en behandler. Derudover var behandlingen utrolig effektiv. Det var dejligt at få det løst efter utallige besøg hos fysioterapeuter hvor jeg bare bliv sat til at lave øvelser. Jeg vil anbefale klinikken til dem jeg kender.
– Majbritt, Hellerup

TestimonialMit ben har det meget bedre efter behandlingerne hos dig. Jeg kan næsten gå normalt igen, og er så småt gået i gang med træningen (kun 2 uger efter fibersprængningen). Jeg har henvist min søster til dig. Hun døjer med smerter i fødderne, som en følgevirkning af kemobehandling sidste år. Lægerne siger de intet kan gøre, så jeg tænkte at det kan du måske? Tusinde tak for hjælpen.
– Mette, Albertslund

TestimonialJeg ringede til MuskelKlinikken en mandag morgen pga. at jeg havde en hælespore i min højre hæl. Hælesporen havde jeg haft et års tid, hvor det kun var blevet værre og værre. Jeg fik en tid samme eftermiddag, hvor jeg blev venligt modtaget af Brian. Han skrev først en jounal, hvor efter behandlingen begyndt. Behandlingen bestod af akupressur, laser- og elektroterapi, samt massage af læggen. Jeg fik i alt 7 behandlinger og en øreakupunktur behandling. Efter behandlingen blev jeg vejledt med strækøvelser og varmecreme. Jeg vil gerne takke for den gode og professionelle behandling, jeg har fået på MuskelKlinikken – som har gjort at jeg igen kan løbe og dyrke Zumba. Jeg har anbefalet MuskelKlinikken på mit arbejde og til venner. Tusind tak!
– Hanne Fiege, Amager

TestimonialDa jeg tirsdag morgen vågnede, var jeg lidt øm i min højre akillessenen. I løbet af dagen blev det hurtigt værre og værre. Var ude til møder i løbet af dagen, så det var ud og ind af bilen og korte afstande til sidst kunne jeg stort set ikke støtte eller gå på min højre fod. Jeg ringede derfor ca. kl. 14.00 til MuskelKlinikken, lagde en besked på telefonsvarer, der blev ringet op kort tid efter. Recovery Therapy™ behandler Brian spurgte ind til skaden og jeg forklarede. Jeg fik den sidste akut tid samme tirsdag aften – blot 4 timer efter jeg ringet. Det var rigtigt dejligt at kunne komme til så hurtigt med en akut tid. Behandlingen bestod i akupressur, laser- og elektroterapi samt let massage på læggen. Efter behandlingen blev jeg vejledt og der blev booket en ny tid efterfølgende torsdag, altså 48 timer efter første behandling. Efter endnu en Recovery Therapy™ session var alle smerter væk og jeg kunne igen gå ganske normalt på min fod. Jeg har aldrig før oplevet en så hurtig og effektiv samt faglig behandling som jeg fik i MuskelKlinikken. Derfor vil jeg godt takke for en rigtig hurtig og professional behandling samt vejledning. Jeg har anbefalet klinikken på min arbejdsplads samt i min omgangskreds.
– Chris, Fasanvej, Solrød

TestimonialJeg hørte om MuskelKlinikken via min træningsmakker. Han havde haft god erfaring med behandling af diverse træningsskader i form af fibersprængning og seneskader. Under en hård træning i selskab med andre elite sportsfolk var jeg temmelig uheldig med mit ben. Jeg havde skadet mit ben så kraftigt, at jeg ikke kunne støtte på benet, og det dunkede så kraftigt i låret, at jeg blev svimmel. Det skyldtes formentligt nogle slemme overrivninger af flere muskelfibre. Jeg måtte ligge med is og forbinding i flere dage, før jeg kunne støtte på benet for overhovedet at gå på wc. Det var vist et af de slemme tilfælde. Jeg ringede til MuskelKlinikken og fik en akut tid til samme eftermiddag. Allerede i indkørslen blev jeg mødt af en smilende og imødekommende behandler, som hjalp mig inden for. Der blev oprettet en journal og min skade blev noteret. Jeg kom på briksen og blev undersøgt omhyggeligt. Først fik jeg en indledende dybdegående varmebehandling, så muskler og væv blev afspændt. Herefter fik jeg 15 minutters laserbehandling, hvorefter jeg var fulstændigt afslappet i mit ben, og smerten var øjeblikkeligt reduceret. Efter at have sundet mig med et stort glas vand, kunne jeg ubesværet støtte på mit ben. Jeg fik dog besked på at tage hjem og slappe af resten af dagen, selvom benet ikke gjorde ondt. Efter to yderligere behandlinger var skaden minimeret til blot lidt ømhed og absolut ingen smerter og bevægelsesgener. Det var fantastisk og fuldstændigt ubegribeligt, at virkningen er så effektiv og hurtig. Jeg har anbefalet MuskelKlinikken til min mor, som har dårlige knæ.
– Qaiser S. Dar, Karlslunde

TestimonialJeg mener, at Muskelklinikkens behandlingsmetode er det tætteste man kommer på en “mirakelkur”… Jeg havde voldsom senebetændelse i højre arm. Efter bare en uge med 3 gange LLLT behandlinger var jeg tilbage på arbejde. Jeg er siden da også blevet behandlet for en gammel skulderskade – én enkelt behandling af 20 minutter, så forsvandt den smerte, jeg havde båret i årevis allerede senere samme aften. Resultatet taler for sig selv!
– Chris Freeman, København

Online booking

Bestil din tid hos os med det samme, nemt og bekvemt med vores sikret online booking system.

Book akut tid

Online tidsbestillingDato / tid

Bestil din tid nu hurtigt, nemt og bekvemt med vores online booking system. Klik her for at komme igang.